Delbetalning Klarna 1-3 dagars leverans 30 dagars ångerrätt

Snart är det dags för Black Friday och hos EV FUEL kommer du kunna hitta otroliga reafynd inom laddbox med installationer, laddkablar och tillbehör. Datumet för Black Friday 2022 är fredagen den 25 november och är den största rean på året. Passa på att fynda det du behöver eller minska julstressen genom att handla dina julklappar under Black Friday.

Vad är Black Friday?
Black Friday är den dagen på året som det är flest rabatter och erbjudanden i butik och online. Black Friday kommer ursprungligen från USA under 60-talet och har sedan dess spridit sig till Europa. Sedan början av 2010-talet har det varit en av de största shoppingdagarna i Sverige och det ökar för varje år som går. Det är en dag då fysiska butiker fylls med långa köer världen över och många väntar ivrigt vid midnatt då erbjudanden släpps online.

När är Black Friday 2022?
Black Friday 2022 i Sverige är fredagen den 25 november, vecka 47, och pågår under 24 timmar. Det finns även tidigare tillfällen under Black Week att kunna hitta fyndvaror, men tänk på att erbjudandena är begränsade och när produkterna säljer slut är även erbjudandet slut.

Handla under Black Friday 2022
Eftersom att Black Friday är en av de största shoppingdagarna på året är det många som kan ryckas med i prissänkningarna och göra spontanköp på sånt de egentligen inte behöver. Vi på EV FUEL tycker det är viktigt att Black Friday ska handla om att göra hållbara köp och att det är ett tillfälle att kunna hitta det du behöver till ett rabatterat pris.

De erbjudanden som går live gäller endast för ett visst antal produkter, när produkterna säljer slut tar även erbjudandet slut. Håll därför koll under veckan för att inte gå miste om de bästa erbjudandena. Det är först till kvarn som gäller.

Black Friday erbjudanden hos EV FUEL
Här hittar du alla våra Black Friday erbjudanden. Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.