Bästa laddboxen när du vill ladda hemma

Bästa laddboxen när du vill ladda hemma

Easee Home – smart laddbox för hemmabruk

Vår laddbox för hemmabruk, Easee Home, uppfyller alla krav på en modern och säker laddbox för hemmabruk. Den kan användas för både fas 1- och fas 3-laddning och kan användas till alla elbilar som finns på marknaden. I tester har den visat sig ge oöverträffad effekt och den har dessutom ett pris som är mer än konkurrenskraftigt.

Easee Home kopplar upp sig via wifi eller 4G och du kan styra laddningen via din mobil även när du inte är hemma. Med inbyggd jordfelsbrytare och automatisk låsning av laddkabeln under laddning är Easee Home en av de säkraste laddboxarna på marknaden. Lägg till detta att den också är en av de minsta och snyggaste, så råder det inget tvivel om att du har att göra med den bästa laddboxen för laddning av elbilar hemma.

Bäst effekt i test med Tesla

I tester med trefasladdning på Teslamodeller har Easee Home visat sig ge en oöverträffad effekt på upp till 11 kW. Men oavsett vilken bil du laddar, och med vilken effekt, ger en Easee laddbox ett resultat som är i absolut världsklass.

Vi erbjuder dig som bor i villa eller radhus hjälp med installationen av din Easee laddbox och ser till att den optimeras för dina behov och husets förutsättningar. En laddbox kan placeras på väggen bredvid bilen, eller på en laddstolpe var som helst på uppfarten eller tomten. Har du flera elbilar går det också att installera flera laddboxar och synkronisera dem.

Tillbaka till blogg