En rättvis och förmånlig investering för framtiden

Vi är passionerade om hållbarhet och innovativ teknik, och vi specialiserar oss på att skräddarsy helhetslösningar för elbilsladdning. Genom att använda vår smarta mjukvara och miljövänliga hårdvara kan vi erbjuda en bekymmersfri laddningsupplevelse för alla medlemmar i er bostadsrättsförening.

Som bostadsrättsförening kan ni få upp till 50% av investeringskostnaden i bidrag för att förbättra er laddningsinfrastruktur. Läs mer om vårt erbjudande och hur vi kan hjälpa er att uppnå era hållbarhetsmål.

BRF Falken

"De är extremt engagerade och ambitiösa. Ett ungt bolag som anstränger sig till det yttersta för att lösa alla utmaningar som kan uppstå när man ska installera laddstolpar. Stort tack till EV Fuel för grymt engagemang och idérikedom från start till slut. Vi är så nöjda i vår BRF."

 • Installation

  Enkel installation av elbilsladdare med vår erfarna auktoriserade elektriker

 • Operatörstjänst

  Få kontroll på föreningens laddning med vår operatörstjänst Monta

 • Support

  Personlig och snabb support från vårt team under hela laddprocessen

Varför EV FUEL?

 • Marknadens lägsta totalkostnad
 • Skräddarsydd helhetslösning för er parkering
 • Din partner från projektering till drift
 • Smart laddtjänst för hantering av betalningar, support och mycket mer

Optimal elbilsladdning med lägsta totalkostnad

För att skapa den optimala parkeringsplatsen för din förening börjar vi alltid med ett kostnadsfritt platsbesök. Vi bedömer vilka förutsättningar ni har och hur många laddplatser som behövs. Med vår skalbara lösning kan ni också enkelt bygga på med fler platser i framtiden. Detta innebär inte bara att ni kan anpassa er efter ert nuvarande behov, utan också att ni sparar pengar på sikt genom att undvika onödig investering i oanvända laddplatser.

Laddboxar för din BRF

Läs mer om våra bästsäljare från Zaptec, Charge Amps och Garo.

Smart och enkel drift

Med vår lösning kan alla i din förening ladda sina elbilar utan att påverka fastighetens effektuttag tack vare lastbalansering. Medlemmarna kan enkelt styra och betala för sin laddning med vår användarvänliga app. Dessutom övervakar vår smarta laddtjänst access, drift och fakturering för en bekymmersfri laddning.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vår lösning kan hjälpa din förening att erbjuda en smidig och kostnadseffektiv elbilsladdning för alla medlemmar.

Här har vi samlat några vanliga frågor och svar angående laddning i bostadsrättföreningar.

Vanliga frågor

Kan man ladda alla bilar med era laddboxar?

Ja! Våra laddboxar har inte fast kabel (kabeln kan dock låsas, om man önskar) och kan därmed ladda alla bilar, oavsett om de har Typ 1- eller Typ 2-uttag.

Hur många laddboxar kan jag installera?

Kontakta oss gärna om du vill konsultera med en elektriker. Flera av våra laddboxar stödjer automatisk lastoptimering för 101 enheter på samma säkring, men givetvis går det att installera ännu fler i ytterligare kretsar.

Hur fungerar betalning vid elbilsladdning i en BRF?

Givetvis kan föreningen sätta egna priser per kW/h.

Hur mycket kostar det för användaren att ladda sin bil i en BRF?

Givetvis kan bostadsrättföreningen sätta era egna priser. Hör av er till oss om ni är intresserade att veta mer!

Vad finns det för bidrag för laddstationer till BRF:er?

Sedan årskiftet 2021 får bostadsrättsförening eller samfällighet 50% av er totala investeringskostnad i bidrag när ni installerar laddstolpar via det statliga stödet 'Klimatklivet' från Naturvårdsverket.

Kontakta oss för en gratis konsultation angående laddning i bostadsrättsföreningen