Charge Amps Dawn

22 kW i ett uttag, certifierad MID-mätare för att se exakt hur många kW som använts för att ladda elbilen och möjligheten att seriekoppla. Det här är den kompletta laddstationen – både för installatörer och slutanvändare.

Charge Amps Dawn har en inbyggd jordfelsbrytare typ B och likströmsskydd i laddaren. Det skyddar elbilen från jordfel och säkerställer att bilen inte skadas.

Beställ nu

Vissa laddstationer har allt

Charge Amps Dawn är en användarvänlig, intelligent och kraftfull laddstation byggd för framtiden – helt i linje med vår mission att kombinera teknologi med användarvänlighet för att utmana status quo och bryta ny mark.

Laddstationen, elegant designad av före detta Koenigseggs chefsdesigner Joachim Nordwall, är enkel att installera, enkel att använda och uppkopplingsbar mot Charge Amps Cloud och Charge Amps App. Det gör att ägaren kan ta full kontroll över laddningen och nyttja alla våra intelligenta lösningar. Charge Amps Dawn har också en kraftfull Linux-processor vilken kan hantera stora mängder data.

Utöver det är Charge Amps Dawn det perfekta valet för semi-publika områden (till exempel bostadsrättsföreningar eller företagsparkeringar) där oftast flera laddstationer är installerade. Där har Charge Amps Dawn en stor fördel jämfört med andra laddare: möjligheten att seriekoppla strömkabeln. Det innebär att installatören smidigt och enkelt kan seriekoppla laddstationerna och med det spara både tid och pengar.

Den kompletta elbilsladdaren

  • Certifierad MID-mätare
  • 4G eller WiFi för konstant uppkoppling
  • Inbyggd jordfelsbrytare och likströmsskydd
  • Upp till 22 kW
  • OCPP-interoperabilitet

Charge Amps Dawn har utrustats med en certifierad MID-mätare

MID-mätaren mäter och visar den aktuella förbrukningen av el. Det ger hundra procent transparens till slutanvändaren och möjligheten att se exakt hur många kW som använts för att ladda elbilen. MID-mätaren är också ett krav i många länder, så Charge Amps Dawn möter europeisk standard och är därigenom redo för den europeiska marknaden.

Charge Amps Dawn – installatörernas bästa vän

Då vi strävar efter att vara installatörernas bästa vän har vi utvecklat Charge Amps Dawn med en backplatta där installationen och konfigurationen görs. Tack vare bakplattan förenklas dessutom både kabeldragning och kabelanslutning avsevärt. Utöver det har vi ”The Installation Wizard” som smidigt guidar installatören genom hela installationsprocessen, steg för steg.

Charge Amps Dawn har dessutom en inbyggd jordfelsbrytare typ B och likströmsskydd i laddaren. Det skyddar elbilen från jordfel och säkerställer att bilen inte skadas.

För en enklare vardag ­– och optimerad laddning

Charge Amps Amp Guard är det perfekta tillvalet till Charge Amps laddstationer. Den monteras i elskåpet, kopplas enkelt ihop med laddaren via Charge Amps Cloud och tillsammans möjliggör de så kallad lastbalansering – vilket betyder att hushållets eller fastighetens strömförbrukning dynamiskt justeras så att flera strömförbrukande apparater kan vara i gång samtidigt utan att några säkringar går.

Köp nu

Läs mer

Produktinformation

Produktblad Charge Amps Dawn