Varför välja en laddningslösning från Easee?

Easee Laddningsrobot är en elbilsladdare gjord för att ge dig minsta möjliga huvudbry. Den passar för alla bilar, för alla laddningsändamål och är fullspäckad med teknik.

Lägg i kundvagn

Passar alla bilar - bara att koppla in och ladda

Nämnde vi att Easee är smart och passar alla bilar och elnät? Det har vi såklart sagt, men visste du att den tillverkas i Norge för vårt nordiska klimat och att den är upp till 69 % mindre än andra laddboxar? Att den passar alla elbilar och hybridbilar med standardiserade EU-uttag samt alla typer av hem är ju såklart en självklarhet. Räkna med att den funkar den lika bra på Tesla som på Volkswagen, KIA, Volvo och Audi. 

Kraftig och smart hemmaladdare

Easee Laddningsrobot är en smart hemmaladdare som automatiskt anpassar sig till alla elbilar, strömstyrkor och elnät. Laddningsroboten är fullpackad med teknik och säkerhetsfunktioner, men är samtidigt jättelätt att använda.

 • Snabbare laddning 10x

  Med Easee Laddningsrobot får du en hemmaladdare som kan ladda upp till tio gånger snabbare än i ett vanligt uttag. Elbilsladdaren använder all tillgänglig kapacitet och garanterar därmed högsta möjliga laddningseffekt på din hemmaladdare.

 • Ladda upp 11 KW

  Easee Laddningsrobot har laddningskontakt av Typ 2, som laddar både 1- och 3-fas. Elbilsladdaren hemma stöder laddning upp till 11 kW – så om du behöver fler elbilsladdare hemma kan du enkelt seriekoppla flera laddare vid behov.

 • Alltid uppdaterad 24 /7

  Hemmaladdaren uppdateras kontinuerligt med nya funktioner. Vi uppdaterar och fixar eventuella problem, och gör även proaktivt underhåll av elbilsladdaren du har där hemma.

 • Smart laddning med egen app

  Kontrollera status på elbilsladdaren du har där hemma, justera laddningseffekten och planera laddningspass. Med användning i kombination med Easee Equalizer kan du aktivera smart strömhantering för att ladda din elbil när strömmen är billig.

 • Välj färg på hemmaladdaren

  Med Easee kan du välja färg på elbilsladdaren du vill ha i hemmet. Vi har frontkåpor i fem olika färger. Men om du byter bil eller målar om huset behöver du inte få panik! Allt du behöver göra är att byta ut kåpan på din hemmaladdare.

 • Hemmaladdare anpassad efter nordiska väderförhållanden

  Easee Laddrobot är tillverkad och anpassad efter nordiska väderförhållanden och behöver inget extra skydd mot sol, snö, vind eller regn. Med IP54-certifiering, 11 sensorer och en intelligent temperaturmätare kommer elbilsladdaren du har där hemma alltid att hålla dig och ditt hem säkra.

Hur laddar man när elen är som billigast?

Elpriserna har väl sällan varit så hett omdebatterade som i år. Många upplever hur elräkningen svider mer än någonsin och att spara el har blivit något av en folksport.

Läs mer

Möter alla krav på en modern laddbox.

Laddboxen är utrustad med Typ 2-kontakt så du kan koppla in önskad laddkabel till boxen, som även går att låsa fast via appen. Laddboxen är uppkopplad via 4G och WiFi och mäter förbrukningen i realtid. Easee klarar dessutom att ladda både 1- och 3-fas med hastigheter mellan 1,4 - 11 kW.