Zaptec Go laddbox laddar allt

Oavsett vad du kör eller vart du ska, är Zaptec Go det bästa sättet att ladda för din resa. Med ledande norsk grön teknik har vi skapat världens minsta 22 kW laddare i sitt slag. En laddare som är lika smart på insidan som den är enkel på utsidan.

Beställ nu

4G och Eco Mode ingår

Zaptec Go är fullmatad med den allra senaste tekniken, och alltid uppkopplad med WiFi och 4G LTE-M för att du ska ha tillgång till de senaste funktionerna och uppdateringarna. 4G-uppkoppling ingår i Zaptec Go. Allt du behöver göra är att ladda din bil, och nästa bil och nästa efter den.

 • Passar alla bilar

  Zaptec Go passar alla bilar, både elbil och hybrid, och anpassas efter ditt hem. Med ledande nordisk grön teknik och prisvinnande design får du en av världens minsta 22 kW-laddare.

 • Test-vinnare 2022

  Det vinnande valet i flera bäst-i-test. Ta en titt på testvinnarna.se eller läs varför norska NAF (Norges Automobil-Forbund) utsett Zaptec Go till bästa laddboxen.

 • Bäst på laddsäkerhet

  För oss på Zaptec är din säkerhet det viktigaste. Zaptec är ledande inom laddsäkerhet och laddstationerna är certifierade med högsta säkerhetsstandard.

Placera världens minsta smarta laddare var som helst

Med en storlek motsvarande en surfplatta och en vikt på endast 1,3 kg kommer ditt hus inte att se ut som ett rymdskepp eller elbilsladdaren ta upp onödigt mycket plats i garaget.

Enkel installation och minimalt med underhåll

Det är sällan rätt tid för ett besök av elektrikern. Med 60 % färre delar än andra laddare erbjuder vi marknadens enklaste installation. De elektriker som vi samarbetar med ingår i ett rikstäckande nätverk och kan se till att du kan börja ladda smart på nolltid. Med WiFi och 4G kan underhållet utföras på distans, och eftersom det finns färre komponenter som kan drabbas av fel kommer du förmodligen inte behöva kontakta dem igen. 4G-uppkoppling ingår när du köper en Zaptec Go. 

 • Asphalt Black

 • Cloud White

 • Rock Grey

 • Midnight Blue

 • Moss Green

 • Wood Brown

Kompromisslös säkerhet

Säkerhet är vår högsta prioritet i allt vi gör. Alla lösningar och komponenter är noggrant utvalda när vi utvecklar laddsystemet. Ingenting kompromissar med säkerheten.

En av de säkraste laddarna på marknaden

Varje del på Zaptec Go är noggrant uttänkt. Vi har byggt den här laddaren för att den ska vara mycket intuitiv att använda – från det begränsade antalet delar till det funktionsbelysta uttaget och placering av RFID-chip läsaren.

Vi har kombinerat traditionell skandinavisk designestetik med ledande norsk miljövänlig teknik. Konceptualiserad, designad och tillverkad på Norges västkust.

Zaptec Go 22 kW

Vanliga frågor

Har Zaptec Go 22 kW lastbalansering?

Ja, laddboxen Zaptec Go 22 kW finns tillgänglig hos Evfuel med lastbalansering.

Vilka bilmodeller passar Zaptec Go 22 kW till?

Zaptec Go 22 kW har ingen fast kabel och passar utmärkt till alla bilar i Sverige.

Vad kostar det att installera Zaptec Go 22 kW?

På Evfuel erbjuder vi installation av laddboxen Zaptec Go 22 kW i hela Sverige. Vår standardinstallation av Zaptec Go 22 kW kostar 6 990 kr innan skatteavdraget för grön teknik på 50%.

Kan Zaptec Go 22 kW placeras utomhus?

Ja, laddboxen Zaptec Go 22 kW har IP-klass:IP54och går därmed att placera utomhus i det nordiska klimatet.

Detta betyder de olika IP-klassningarna:

IP44:Skydd mot inträngande av fasta föremål större än 1 millimeter och skyddad mot strilande vatten från alla vinklar.
IP54:Dammskyddad och skyddad mot strilande vatten från alla vinklar.
IP66:Dammtät och skydd mot kraftig spolning.

IP-klassning är en klassificering för hur väl kapslingen skyddar den elektroniska utrustningen i krävande miljöer.

Vad är leveranstiden för Zaptec Go 22 kW?

Vi erbjuder leverans inom 4-5 arbetsdagar till hela Sverige för laddboxen Zaptec Go 22 kW.

Väljer du att köpa till vår standardinstallation är våra leveranstider just nu 3 till 5 veckor. Bor du i någon av storstäderna kan vi ofta erbjuda snabbare leveranstider än så!

Vad finns det för bidrag för laddboxen Zaptec Go 22 kW?

När du beställer laddboxen Zaptec Go 22 kW med installation från Evfuel får du 50% avdrag direkt i kassan genom skatteavdraget för grön teknik. Avdraget appliceras på alla produkter i din order.

Du måste beställa Zaptec Go 22 kW inklusive installation från samma leverantör för att få fullt avdrag. Skulle du välja att köpa laddboxen från ett företag och låta ett annat företag installera boxen kan du endast få 30% avdrag på installationskostnaden genom ROT.

Avdraget uppgår till maximalt 50 000 kr per person och år.

Hur snabbt kan man ladda bilen med Zaptec Go 22 kW?

Laddboxen Zaptec Go 22 kW har en maxladdningseffekt på 22 kW. Det som styr hur snabbt du kan ladda din bil hemma är laddboxens maxladdningseffekt och din bils ombordskapacitet. Om du tittar en liten bit upp på denna sida kan du se exakt hur snabbt Zaptec Go 22 kW laddar din bil genom att välja den i menyn.

Laddningstider från 0-100% för olika exempelbilar med Zaptec Go 22 kW:

Kia E-niro:5 timmar och 49 minuter.
Audi E-tron:8 timmar och 38 minuter.
MG ZS EV:6 timmar och 44 minuter.
Polestar 2:7 timmar och 5 minuter.
Toyota RAV 4:2 timmar och 26 minuter.
Volkswagen ID4:7 timmar och 0 minuter.
Mercedes EQA:6 timmar och 2 minuter.
Hyundai Ioniq 5:6 timmar och 36 minuter.
Skoda Enyaq IV80:7 timmar och 27 minuter.
Volvo XC60 Recharge:3 timmar och 11 minuter.
Renault Zoe (52 kWh):2 timmar och 21 minuter.
Tesla Model 3 (50 kWh):4 timmar och 32 minuter.

Om du mot förmodan väljer att ladda din i ett vanligt eluttag (Schuko) är den teoretiska maxeffekten2,3 kWvilket med en bil som har ett 80 kWh batteri ger en laddtid från 0-100% på: 34 timmar och 46 minuter.