Delbetalning Klarna 1-3 dagars leverans 30 dagars ångerrätt

GRÖN TEKNIK

Du som skaffar laddbox hemma kan få 50% skattereduktion för grön teknik. Vi gor det enklare du får 50% på hela kostnaden inkl. standardinstallation.

Från och med 1 januari 2021 kan du som köper och installerar laddbox hemma få grönt rot-avdrag, eller skattereduktion för grön teknik, pa 50 procent av kostnaden för arbete och material. Avdraget gäller alltså inte för alla kostnader, så som resekostnader för våra installatörer.

Du som privatperson kan nu få skattereduktion på installation och material vid köp av laddbox till hemmet. Skattereduktionen dras av direkt på slutsumman vid beställning från oss och det fungerar på liknande sätt som med ROT och RUT avdrag. Du får samma andel i avdrag, 50% men maxbeloppet har höjts till 50 000 kr per person och år.

Så här går det till:
 • Välj en av våra laddboxar och välj Installation - Grön teknik.
 • Klicka dig till kassan, så får du automatisk skattereduktion, betala - Klart!
 • Du får länk i orderbekräftelse för kompletterande uppgifter gällande din installation, när vi fått in dessa kontaktar elektriker er med förslag på en installationstid som passar både dig och elektrikern.
  Läs mer om vår standardinstallation här

  Har du egen elektriker?

  Missa inte chansen att ta del av vårt stora utbud och våra låga priser. För både dig och elektrikern är det enkelt att välja en laddbox från EV FUEL.

  Din elektriker köper laddbox + tillbehör av oss och din elektriker fakturerar sedan dig för material och installation. Detta ger dig 50% avdrag på alla kostnader som är förknippade med din laddbox med ett tak på 50 000 kr.
  Läs mer om Grön Teknik hos Skatteverket här

  Blir skatteavdraget för Grön teknik kvar 2022?

  Då varken regeringen eller skatteverket kommit med något klart besked ännu kring skatteavdraget för 2022. Utgår samtliga i hela branschen att skatteavdraget kommer vara kvar även 2022. Vi rekommenderar dock våra kunder att passa på att lägga en beställning redan idag för att säkerställa att de omfattas av skatteavdraget.

  Vi på Ev Fuel har vid flertalet gånger varit i kontakt med skatteverket som instämmer att det inte finns något besked om att skatteavdraget kommer försvinna 2022 eller att det finns några indikationer på nåt annat besked i dagsläget.

  Hur fungerar skatteavdraget för Grön Teknik 2022 för laddboxar hos Ev Fuel?

  Samtliga beställningar som görs efter den 12 december 2021 hos oss på Ev Fuel faktureras från och med januari 2022 varvid både installation och betalning med säkerhet infaller under beskattningsåret 2022.